Spejdernes Lejr 2017

D. 22.-30. Juli 2017 er der Spejdernes Lejr i Sønderborg, og der skal Alugod selvfølgelig med! (Minierne er med fra d. 26.-30. juli og Troppen tager på efterlejr og er derfor i alt væk fra d. 22. juli – 3. august).
Spejdernes Lejr 2017 er med 40.000 deltagere fra ind- og udland Danmarks største spejderlejr.

Lejren er arrangeret af de fem danske spejderkorps, så vi kommer altså til at bo både sammen med andre blå spejdere, men også med KFUM-spejdere, grønne pigespejdere, baptistspejdere og sydslesvigske spejdere. Samtidig kommer der også gæster fra FDF’erne og fra en masse udenlandske spejderkorps, så vi bliver rigtig mange mennesker!

Sådan en stor lejr er en kæmpe oplevelse, så skynd dig at tilmelde dig under ‘Ture og Arrangeenter – Tilmelding’ her på hjemmesiden. Er du allerede forhåndstilmeldt skal du tilmelde dig under ”Spejdernes Lejr: …. – tilmelding efter forhåndstilmelding”.
Hvis du ikke nåede at forhåndstilmelde dig kan du heldigvis stadig nå at komme med! Så skal du bruge den tilmelding, der hedder ”Spejdernes Lejr: …. – tilmelding”.
Sidste frist for tilmelding er mandag d. 13 marts 2017.
Vil du vide endnu mere om lejren? Så har Spejdernes Lejr heldigvis lavet en rigtig lækker hjemmeside med alt, hvad du behøver at vide: http://spejderneslejr.dk/da/spejder.

Hvornår

20. Juli – 30. Juli 2017
Minierne er med fra d. 26.-30. Juli

Hvor

Sønderjylland nær Sønderborg