Kære Søndersø

Så blev det efterår! Derfor kan vi nu allesammen så småt hoppe i skiundertøjet, regnjakkerne og de varme trøjer, så vi er helt klar til en masse fede møder ude i den flotte efterårs-natur!

Efter en masse spas og ballade i løbet af august fortsætter vi med fuld fart videre ind i det nye spejderår med et spændende venne-forløb. Her skal vi sammen blive lidt klogere på, hvordan man bliver verdens bedste ven! Til spejder har vi lovet, at vi vil ‘være en god kammerat’ – men hvad betyder det egentlig? Det skal vi med en masse sjov, leg og vilde aktiviteter finde ud af! Og det skal vi selvfølgelig gøre sammen med en masse af vores allerbedste venner. Så I denne måned kan du få lov til at udvide din kreds af gode spejdervenner med en anden god kammerat, som ikke er spejder – vi tager nemlig allesammen en god ven med til møderne i hele september måned!

I oktober fortsætter vi lidt endnu i vores ‘venne-mindset’. Her skal vi nemlig fokusere på en helt særlig og dejlig vennegruppe: Dine ledere! Alle juniorlederne er nemlig rigtig gode venner, men I vil snart erfare, hvor forskellige de egentlig er… For i oktober kommer I rigtig til at lære alle jeres skønne ledere endnu bedre at kende – selvfølgelig på en lidt fjollet og en smule gakket måde, for det er jo sådan, vi bedst kan lide det. :)

Sidst på efteråret skal vi rigtig ‘back to basic’. Tænk bushcraft og måske en smule ‘alene i vildmarken’ stemning – Så nærmer du dig lidt, hvad vi skal ud i skoven og lave hele november måned!

De bedste spejderhilsner
Mette, Katrine og Julie

Program

September

4/9: Hvornår er man en god kammerat? (Husk at tage en ven med!)

11/9: Hvis alle hjælper, kan vi klare det!  (Husk at tage en ven med!)

18/9: Hyggemøde (Husk at tage en ven med!)

25/9: Konflikthåndtering (Husk at tage en ven med!)

Oktober

2/10: Kend din leder 1

9/10: Kend din leder 2

16/10: AFLYST PÅ GRUND AF EFTERÅRSFERIEN

23/9: Kend din leder 3

30/10: Kend din leder 4

November

6/11: Back to basics (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)

13/11: Primi-liv (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)

20/11: Byg og hyg (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)

22-24/11 JULETUR

27/11: Into the wild (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)