Kære Søndersø

 

Så er det blevet tid til sommer, sol og masser af ture i skoven ud under åben himmel! Som sædvanligt foregår alle møderne udenfor i det skønne sommervejr (som vi jo også må huske nogle gange kan være lidt lunefuldt, så hav ALTID en jakke med til mødet!) Vi skal f.

eks. ud og blive lidt klogere på alt det man kan finde og ikke mindst spise i den danske natur! Og så skal vi øve os til sommerlejren med lækker mad over bål.

 

På sommerlejren tager vi en tur til Lolland og udover alt det skønne og hyggelige lejrliv, skal vi lave en masse spas og løjer, for årets tema er LOL PÅ LOLLAND! Så hvis I troede, at jeres ledere var lidt skøre, så har I slet ikke set det værste endnu. ;) Blandt mange tossede ting skal vi også f.eks. på ø-hop i smålandshavet, på tur til Nakskov og ikke mindst prøve at sove i bivuak ude i skoven!

 

Når vi efter en lang sommerferie endelig kan se hinanden igen, starter vi op med hele gruppen til ALU-start. Det er her, hvor vi bl.a. skal gennem de traditionsrige oprykningsritualer og både sige farvel til ‘de gamle’ og byde de nye velkomne i flokken. Efter alt det spændende der er sket i ferien skal vi lige rystes sammen i banden igen, og så skal vi ikke mindst vise vores venner, hvor sjovt det er at gå til spejder, når vi holder vand-din-ven-møde! 

 

Sidst på sommeren skal vi på mølleåsejladsen hvor alle jeres ledere og en masse andre senior- og tropsspejdere skal forsøge at sejle gennem mølleåen på deres egne hjemmebyggede både. Det kan nemt blive en våd fornøjelse og ikke mindst et underholdende syn, som I ikke skal snydes for. Så selvfølgelig er der også et fedt arrangement for juniorerne, som kan gå 5 km og få et flot mærke for turen!

 

Til sidst er der bare tilbage lige at huske på, at vi trods sommershorts og solbriller stadig altid skal have uniformen (Det kan også være en alugod t-shirt!) og tørklædet på til møderne. Husk også at melde afbud til dine ledere enten på sms eller email, og gerne også lige skrive til din bande, hvis du desværre ikke kan komme på et møde eller en tur.  

 

Vi glæder os til en fed sommer!

 

Mange spejderhilsner

Mette, Julie, Jakob, Bodil og Christian

 

Program

 2/6: Fiskemøde: Bygge fiskestang og net (Vi mødes ved gnisten)

4-5/6 : juni-overnantning med Divi bål

9/6: Fiske og spis naturen

16/6: Mad over bål

23/6: Sommerafslutning  (Vi mødes ved gnisten)

 

4-11/7: SOMMERLEJR: LOL PÅ LOLLAND!

 

11/8: ALU-start

18/8: Bande-møde

25/8: Vand din ven – tag en god ven med, som skal prøve at være spejder! Husk tøj der må blive vådt og evt. et håndklæde.

28/8: Mølleåsejladsen (juniorerne går 5 km og hepper på troppen og seniorerne!)