Kære Søndersø 

Så blev det sommer! Og det betyder jo desværre, at vi skal gå en hel sommerferie helt uden spejdermøder hver uge! Øv øv! Men heldigvis er der jo en hel uge med verdens fedeste sommerlejr i stedet, og det er virkelig også noget, som I kan se frem til. Vi skal jo på Spejdernes Lejr, og I kan allerede nu begynde at glæde jer til flere tusind spejdere, fede aktiviteter, store events og masser af lejrbålshygge, sol og sommer.

Men inden vi når så langt, skal vi lige få styr på uniformen, så den er helt lækker og klar til at blive vist frem på sommerlejren. Så er der lige divi-bål med hele divisionen og i øvrigt lidt sædvanligt spejder-spas-og-løjer, inden vi slutter af med brændenældesuppe og hjemmedyrkede kartofler på spejderårets sidste møde d. 22 juni. Her får vi sluttet godt af, sagt god sommer og på gensyn til sommerlejren.

Vi starter op igen med fælles ALU-start for hele gruppen d. 10. august kl 18.00. Gruppen giver pizza, og vi skal se alle de seje oprykningsritualer og byde velkommen til de minier, som nu skal være juniorer. Vi slutter det hele af med et fælles lejrbål, og så er spejderåret skudt i gang! Vi glæder os allerede til en masse fede ture og møder efter sommerferien.

Mange spejderhilsner
Sofie, Mette, Christian, Julie, Jakob og Bodil

 

 

Program

8/6: Pimp din uniform

15/6: Giro 413

22/6: Sommerafslutning

 

13-31/7: SOMMERLEJR: SPEJDERNES LEJR (Wuhuuu vi glæder os! :D )

 

10/8: ALU-start: Gruppen giver pizza – OBS vi starter kl 18.00

17/8: Spejdermøde

24/8: Spejdermøde

31/8: Kanomøde – vi mødes ved furesøbad