Kære Søndersø

 

Så blev det forår, og med foråret kom en fantastisk nyhed! Nu skal vi til at ses til ægte fysiske spejdermøder igen! Og vi ledere glæder os i hvert fald helt vildt meget! Vi skal være udenfor hele tiden, så husk nu det varme tøj i mange lag – det bliver altså bare altid mere koldt om aftenen end man tror. Hav altid vandtæt yderst (også på benene!) og husk hue og varm trøje (og selvfølgelig altid uniform og tørklæde!), så skal det nok blive nogle fede 

møder. :) Hvis der ikke står andet, så mødes vi bare i hytten. 

 

I marts måned skal vi bare tilbage og lave fede spejderting igen. Så der bliver skruet fuld op for alle de fede aktiviteter, som vi har siddet bag computerskærmen og savnet. Dog skal vi også lige have lidt corona-regler på plads – men vi lover, at det bliver både skørt og skægt og med et ægte spejder-twist. I marts har alle lederne også travlt med at lave seniorspejderaktiviteter i uge 10, så derfor har vi ikke noget møde i den uge… Meeeeen i stedet tager vi afsted på forårstur lørdagen efter, og det skal I bare glæde jer til!

 

I April skal vi ud og lege og lave fede møder i en film-tema ramme! Vi skal både lave sjove teaterlege, men også være kreative, bygge og hamre lidt og ikke mindst få lov til at blive godt og grundigt mudrede. 

 

Til maj skal I både nå at høre om vores fede sommerlejr (HUSK at tage jeres forældre med!),  og så skal vi lege pirater, tage på skattejagt og bygge vores helt eget piratskib! I den forbindelse får I også lov til i banden at planlægge  jeres helt egen aktivitet med pirat-tema!

 

Vi er så spændte på nogle fede møder – og ikke mindst på at se jer ‘rigtigt’ igen!

Med spejderhilsner

Mette, Jakob, Christian og Bodil

 

Marts:

3/3: Lagkageløb – Jakobs Fødselsdag :) (Vi mødes ved hytten for første gang!)

10/3: INTET MØDE (aflyst pga. aktivitet for lederne)

13/3: Forårs endagstur – 100% spejder

17/3: Corona regelrytter (vi mødes ved gnisten)

24/3: Påskemøde

31/3: AFLYST PGA PÅSKEFERIE

 

April

7/4: Film: Star Wars I

14/4: Film: Star Wars II

21/4: Film: Olsen Banden

28/4: Film: Indiana Jones (Vi mødes ved gnisten – ta’ tøj på der må blive MEGET mudret)

 

Maj

5/5: Forældremøde (Tag dine forældre med!)

7-9/5: Forårstur med divi

12/5: O-løb (find din piratskat!) HUSK cykler

19/5: Piratmøde

26/5: Pioneruge: Byg et piratskib