Kære Søndersø

 

Nu er det efterår og skoven bliver klædt i smukke farver, fuglene flyver sydpå og så drager spejderne selvfølgelig også afsted med uniform, tørklæde og masser af varmt tøj (husk det nu til alle møder ;) ) ud for at lege, grine, få jord under neglene, nye venner og masser af fede spejderoplevelser! Men hvad er det lige der gør spejderoplevelserne så specielle?

 

Jooo noget af det, der er ganske specielt ved spejderne er jo, at de vi alle vil love at holde spejderloven. Og hvis man lige skulle have glemt, hvad spejderloven egentlig er, så kommer den her:

 

Den, der er med i spejdernes fællesskab, gør sit bedste for

  • at finde sin egen tro og have respekt for andres
  • at værne om naturen
  • at være en god kammerat
  • at være hensynsfuld og hjælpe andre
  • at være til at stole på
  • at høre andres meninger og danne sine egne
  • at tage medansvar i familie og samfund

 

Som sagt er spejderloven jo en af grundstenene i det at være spejder, så derfor er alle elementer selvfølgelig altid en del, af det vi laver. Og det vil vi gerne vise jer her i efteråret. Hver gang I har været til et møde, hvor vi har været omkring noget, som passer særlig godt til en del af spejderloven, så kan I få en perle i en farve, der netop repræsenterer den sætning i spejderloven. Når I så har været til alle efterårets møder, så har I en flot kæde, der både skal pynte på uniformen og ikke mindst minde jer om noget af det, der gør spejder helt specielt. 

 

Det betyder, at vi på efterårets møder både skal lege vores yndlingslege med yndlings-kammerater, vi skal ud på søen, ind i skoven, på besøg i en moske, fejre kommunalvalg og demokrati og ikke mindst på besøg på genbrugsstationen. Her skal vi sætte fokus på genbrug og bæredygtighed og hjælpe til med genbrugstjanserne, som virkelig er et sted, hvor vi i Alugod helt konkret tager medansvar i samfundet. 

 

Det bliver et fedt efterår, og vi glæder os til en masse sjove møder med jer!

 

Mange spejderhilsner

 

Mette, Bodil, Jakob, Christian og Julie

 

Program

1/9: En aluGOD VEN

8/9: Kanoræs: Vi mødes ved parkeringspladsen ved furesøbad

15/9: Genbrugsmøde 1

21/9: Gebrugsmøde 2

29/9: Gebrugsmøde 3

 

6/10: Tømmetjans med mad og forældre (Tag jeres forældre med til Genbrugspladsen (Gammelgårdsvej 79, Farum) kl 17.00. Så cykler vi sammen til hytten kl 18.30 og alle forældre kan være med til spejdermøde og lave mad over bål.).

13/10: Rig/fattig

20/10 MØDE AFLYST PGA EFTERÅRSFERIE

27/10: AluGUD 1

 

3/11: AluGUD 2 (Vi mødes i København – mere info kommer på mail.)

10/11: Valgmøde

17/11: 100% Spejd

25/11: 100% Spejd