Hej spejdere og forældre i Nørreskov,

Så er der gået lang tid siden, vi har set Jer sidst. Vi savner at holde spejdermøder sammen med Jer. Til gengæld er der rig mulighed for at være spejder derhjemme.

Hjemmespejd indtil nu

Hele 10 af vores spejdere har allerede taget Hjemmespejd-mærker. Det har været sindssygt hyggeligt at se hvor kreative og engagerede I har været :D Mærkerne ligger lige nu hjemme hos Marie, og de er virkelig flotte!

Kommende møder

Lederne har været Hjemmeledere. Vi har nemlig planlagt indtil videre tre spejdermøder, så I kan være spejdere næsten som normalt :D Det fungerer sådan, at vi sender program og opgaver til mødet ud weekenden inden det normale møde. Opgaverne kan løses, når det lige passer fx om tirsdagen 18-19.30, hvor vi normalt ville have møde.

Opstart af fysiske møder

Vi begynder nu så småt på fysiske spejdermøder J Myndighederne har givet os mulighed for at starte, så længe vi overholder en række krav. Første fysiske spejdermøde bliver d. 26/5. Vi glæder os til at komme i gang!

Med spejderhilsner

Merete, Minna og Marie

Program for de kommende møder:

Uge 17: Naturbingo (hjemmespejd i en skov)

Uge 18: Lejrforberedelse (Hjemmespejd)

2-3/5: sove ude i DDS – et landsdækkende arrangement, hvor DDS opfordrer alle spejdere og familie om at sove ude. Arrangementet er corona-aflyst, men vi tænkte, at det være en hyggelig ting at gøre med familien, samtidig med at man får øvet at sove i telt J

Uge 19: Løb (Hjemmespejd ved Gnisten)

Uge 20: Pionermøde (hjemmespejd)

Billedresultat for pioner rafte

19. maj: zoommøde for forældre og spejdere om opstart af fysiske møder og sommerlejr

26. maj: hulebyggemøde i området omkring Gnisten

2. juni: På løb i området omkring Gnisten

9. juni: Bålmøde ved Alugods hytte

16. juni: fysisk møde

23. juni: Sommerafslutning

God sommerferie!

Relateret billede

6.-10. juli Sommerlejr: I år tager vi på fælles sommerlejr med hele Alugod gruppe! Skal skal nok blive fedt :D :D :D Tilmeldingsfrist er d. 31/5.