Hej spejdere og forældre i Nørreskov,

Så er det blevet efterår, så nu er det ved at være tid til at hoppe i gummistøvlerne! Vi skal nemlig ud og nyde efterårsvejret, selvom bladene så småt begynder at skifte farve. Vi skal lave en masse sjov både ude i skoven og hjemme i hytten. Vær opmærksom på, at mødestederne kan ændre sig. Nedenfor ses vigtig information for møder og aktiviteter i september, oktober og november.

Invitation til forældrene d. 10. september

På mødet d. 10. september inviterer vi alle forældre i Nørreskov til at komme og være med på mødet. Vi vil gerne hilse på Jer, og I får mulighed for at høre lidt om, hvem vi er. Derudover fortæller vi lidt om de overnatninger og ture, der kommer til at være i løbet af sæsonen 19/20. Spejderne laver snobrød imens, og forældre og ledere slutter os til bålhyggen på den sidste del af mødet.

Kanouger i Alugod

Hele Alugod gruppe har fælles kanouge, og det skal vi selvfølgelig ikke gå glip af! Vi har selvfølgelig alle sammen redningsveste, og børnene vil som udgangspunkt kunne bunde. Vi sørger for lidt tæpper, skulle nogen komme til at tage en dukkert. I skal selv sørge for transport frem og tilbage, men bliver det et problem, så smid lige en mail til os ledere i god tid, så finder vi ud af noget. Derudover har vi brug for et par stærke forældre, der kan hjælpe med at på og aflæsse kanoerne fra traileren, og hjælpe med at få spejderne i vandet. Forældre er derfor velkomne og får måske også mulighed for at sejle en tur.

Forløbsmærke: En god kammerat

I slutningen af september begynder vi på et kammeratskabsforløb. Vi skal blandt andet lave aktiviteter med fokus på hvordan man er en god kammerat, samarbejde og kommunikation. Forløbet er over 3 møder, og hvis man er med på 2 af dem, får man En God Kammerat mærket.

Efterårsovernatning 9.-10. november

Derudover inviterer vi spejderne på en overnatningstur til november fra lørdag eftermiddag til søndag formiddag. Vi skal overnatte i Hesselbjerghytten i Ganløse, så det er en god mulighed (specielt for de nye spejdere) at være med på en stille og rolig spejderlejr, hvor vi sover indenfor. Den står på løb og aktiviteter lørdag eftermiddag og indendørshygge om aftenen. Vi glæder os super meget til en hyggelig tur J I får en invitation, som I kan hænge op på køleskabet i løbet af efteråret.

Vi glæder os til nogle fede møder!

Med spejderhilsner

Merete, Minna og Marie

Program

September

3. september Kano-møde (Furesøbad)

10. september: Bålhygge og forældrebesøg (Hytten)

17. september: Forløb: En god kammerat 1 (Gnisten)

24. september: Forløb: En god kammerat 2 (Hytten)

Oktober

1. oktober: Forløb – En god kammerat 3 (Hytten)

8. oktober: Orientering og skattejagt (Gnisten)

15. oktober: Efterårsferie

22. oktober: Snigløb (Gnisten)

29. oktober: Halloweenmøde (Hytten)

November

5. november: Hytte-hygge (Hytten)

9.-10. november: Efterårsovernatning

12. november: Aflyst pga. overnatning

19. november:  Pokemon-møde (Hytten)

26. november: Snigløb (Parkeringspladsen på hjørnet af Skovløbervangen og Skovlystvej)