Hej spejdere og forældre i Nørreskov,

Vi glæder os til en masse fede møder :)

Husk som altid tøj til vejret. På nogle møder skal vi være ude hele mødet, mens vi på andre går udenfor og leger en leg.

Vær altid opmærksom på mødestedet. Hvis ikke andet er opgivet afholdes mødet i hytten. Vi har dog også af og til møder ved Gnisten eller et andet sted.

Hvis det går hen og bliver kælkevejr, tager vi ud og kælker på Vulkanen i stedet for det planlagte møde. Vi giver besked over mail.

I løbet af foråret og sommeren er der et par fede ture og overnatninger. I får invitationer, når vi nærmer os :)

Husk at tjekke Jeres indbakke for eventuelle ændringer og påmindelser.

Med spejderhilsner

Merete, Minna og Marie

JANUAR

Til januar begynder vi et førstehjælpsforløb, hvor der er mulighed for at tage et mærke. Vi skal lære en masse om, hvad man skal gøre, hvis nogen kommer til skade. Alt fra småskader til hvordan man ringer 112. I den forbindelse tager vi ud og besøger en Falck-station. Hvis man kommer på to ud af de tre møder, har man gjort sig fortjent til det seje førstehjælpsmærke.

7. januar: Førstehjælp 1

14. januar: Førstehjælp 2

21. januar: Lys-møde

28. januar: Førstehjælp 3 (Vi laver bål)

FEBRUAR

d. 22. februar er der tænkedag, fordi Robert Baden Powell havde fødselsdag på denne dag. Dette fejrer vi ved at have spejderbevægelsen i fokus hele ugen. Traditionen tro tager spejderne 2 kr med for hvert år, de har været spejder. Har man gået til spejder i to år, har man altså i alt 4 kr kr med. Har man gået til spejder i 14 år, så tager man altså 28 kr med. For at vise hvor mange penge vi samler ind i fællesskab i gruppen, sætter spejderne en perle på en snor for hvert spejderår. Pengene går til et godt formål.

4. februar: Skovmøde (Gnisten . husk lommelygte)

Vinterferie – intet møde!

Billedresultat for pippi

18. februar: Tænkeuge (husk penge for hvert år du har været spejder)

25. februar: Fastelavn hos Pippi Langstrømpe (Kom gerne udklædt – helst som en karakter fra Pippi, fx Pippi, hr Nielson eller Kling og Klang)

MARTS

3. marts: Intet møde – da Minna og Marie er på spejderlejr

10. marts: Bålkapper (Husk bålkapper, dem der allerede har) Vi syr nye bålkapper eller

Billedresultat for påskekylling

pynter de gamle

17. marts: Kokkemøde (vi laver bål)

24. marts: Lejr-forberedelse

31. marts: Påskemøde

APRIL

Påskeferie – intet møde

14. april: Bymidteløb (mødet starter og slutter i hytten)

18. april: Sct. Georgs løb (Mere info følger)

Billedresultat for bål

21. april: intet møde

28. april: Forældremøde og bålhygge (forældrene inviteres til at høre om de kommende ture, spejder generelt og til at hygge om bålet)

MAJ

Maj er altid en spændende måned, hvor der er flere muligheder for at sove i telt.

Derudover starter vi et nyt forløb, hvor man kan tage det seje færdighedsmærke Raftebygger. Vi skal både øve os i besnøringer og lave pionerarbejde, hvor vi bygger ting af rafter. Derudover skal vi også designe og bygge en masse andre ting. Forløbet afholdes over tre møder, hvor man gør sig fortjent til mærket, hvis man er der mindst 2 af gangene.

1.-3. maj Divisionsturnering: På Divisionsturneringen tager vi på tur sammen med en masse andre spejdere fra Hareskov Division. Vi sover to overnatninger i telt og laver en masse sjove aktiviteter sammen med de andre spejdere. (Tilmelding åbner snart)

5. maj: Intet møde

12. maj: Så fisker vi! (mere info følger om mødested)

16.-17. maj Sove-ude: Alugod inviterer endnu en gang til sove-ude-arrangement, hvor man kan komme ud og sove i telt sammen med sine forældre.

Billedresultat for pioner rafte

19. maj: Pioner og arkitektur-forløb 1

26. maj: Pioner og arkitektur-forløb 2

JUNI

3. juni: Divi-lejrbål (mere info om mødested følger)

9. juni: Pioner og arkitektur-forløb 3

16. juni: Naturmøde (Gnisten)

23. juni: Sommerafslutning

God sommerferie!

Relateret billede

JULI

6.-10. juli Sommerlejr: I år tager vi på fælles sommerlejr med hele Alugod gruppe! Skal skal nok blive fedt :D :D :D (Tilmelding starter snart)