Hej spejdere og forældre i Nørreskov,

Så er vi kommet ind i de kolde og mørke vintermåneder, og det betyder selvfølgelig, at vi skal hygge max! Husk som altid varmt tøj, da vi tit har aktiviteter udenfor i løbet af mødet. Hvis det sner, tager vi selvfølgelig ud og kælker!

I december skruer vi op for julestemningen. Vi skal bage og holde den traditionelle juleafslutningskonkurrence, hvor vi konkurrerer i de vigtigste julediscipliner som guirlandelavning og pebernøddespisning.

Til januar begynder vi et førstehjælpsforløb, hvor der er mulighed for at tage et mærke. Vi skal lære en masse om, hvad man skal gøre, hvis nogen kommer til skade. Alt fra småskader til hvordan man ringer 112. I den forbindelse tager vi ud og besøger en Falck-station. Hvis man kommer på to ud af de tre møder, har man gjort sig fortjent til det seje førstehjælpsmærke.

d. 22. februar er der tænkedag, fordi Robert Baden Powell havde fødselsdag på denne dag. Dette fejrer vi ved at have spejderbevægelsen i fokus på vores møde.

Med spejderhilsner

Merete, Minna og Marie

Program:

December

3. december: Nordiske guder

10. december: Den store julekagebagedyst

17. december: Juleafslutning

Juleferie! GOD JUL!

Januar

7. januar: Førstehjælp 1

14. januar: Førstehjælp 2

18. januar: Førstehjælp 3: Besøg på Falck-station (yderligere info kommer senere)

21. januar: Lys-møde

28. januar – Aflyst møde

Februar

4. februar: Skovmøde (Gnisten)

Vinterferie – intet møde!

18. februar: Tænkeuge

25. februar: Pippi-møde

Ture:

I løbet af foråret og sommeren er der et par fede ture og overnatninger. I får invitationer, når vi nærmer os :)

1.-3. maj Divisionsturnering: På Divisionsturneringen tager vi på tur sammen med en masse andre spejdere fra Hareskov Division. Vi sover to overnatninger i telt og laver en masse sjove aktiviteter sammen med de andre spejdere.

16.-17. maj Sove-ude: Alugod inviterer endnu en gang til sove-ude-arrangement, hvor man kan komme ud og sove i telt sammen med sine forældre.

6.-10. juli Sommerlejr: I år tager vi på fælles sommerlejr med hele Alugod gruppe! Skal skal nok blive fedt :D :D :D