Kære Furesø

Så er det sørme snart december! Og i hele december skal vi bare julehygge max med masser af jule lege, julemusik, julesmåkager og julestemning som I aldrig har oplevet det før! Hvis du bare ikke kan få nok af det der jule-halløj, så er det selvfølgelig tilladt også at supplere den sædvanlige uniform med en nissehue her i december. :) 

Når I så har fået julestemning, til I er helt ved at revne… Ja, så har det jo allerede være juleaften og måske også nytår – og før I ved af det, så står vi allesammen nede ved Søndersø og er klar til at skyde året i gang med vores traditionsrige vandretur rundt om søen.

Resten af møderne i januar måned skal vi bruge på at tage et mega sejt mærke!!! DDS har nemlig lavet et helt forløb, der sætter fokus på børns rettigheder – for sådan nogle har I altså. Og hvad man egentlig lige skal med sådan nogle rettigheder, det kommer vi til at undersøge, når vi skal teste alle de fede aktiviteter og lege, der hører til mærket!

I februar sker der noget helt specielt. Det er der grundlæggeren af spejderbevægelsen, Lord Baden Powell, har fødselsdag. Og faktisk har grundlæggeren af pigespejderbevægelsen,Olave Baden Powell (ja, det er Baden Powells kone…) fødselsdag samme dag! I stedet for at spejdere over hele verden skulle bruge dagen på at sende breve og lykønskninger, så benytte BP og hans kone, at alle spejdere skulle bruge lejligheden til at tænke lidt på alle de børn og unge, der har det svært ude i verden. Det udmundede i en fin traditionen, hvor man hvert år tager en 2-krone for hvert år, man har været spejder, og donerer den til spejderhjælpen! 

Den sidste vintermåned kommer bl.a. til at gå med både et udfordrende og vildt løb rundt i vores spændende lokal område. Og så skal vi på et vildt snigløb! Så gør dig klar til at udfordre dig selv og dine gode kammerater i alt, hvad spejderliv har at byde på af fede færdigheder og tricks! 

For at møderne skal blive lige præcis så fede, som vi har planlagt, de skal være, så er det vigtigt, at I stadig husker masser af varmt tøj og måske en lille lygte. For sådan en smule vintermørke er altså ikke noget, der holder os inden døre!

Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår

De bedste hilsner

Juniorledelsen

28/11: Into the Wild (Vi mødes ved gnisten)

512: Jule-stemning!

12/12: Skøjtemøde (Vi mødes på Frederiksberg Runddel (hvis man kører i bil, så husk at sørge for at hjælpe med at få flere med ;) ) Medbring 50 kr. til skøjteleje/evt. dine egne skøjter)

19/12: Juleafslutning 

9/1: Nytårsmøde: Gå rundt om Søndersø (vi mødes ved parkeringspladsen på Ballerupvej)

16/1: Børns rettigheder – hvad er nu det for noget?

23/1: Børns rettigheder – på jagt efter det gode liv (husk en smartphone)

30/1: Børns rettigheder – hvad gør vi nu, lille du?

6/2: Den store Værløse Challenge (Vi mødes på Bymidten foran scenen) 

13/2: INTET MØDE – VINTERFERIE

20/2: Tænkedag (husk en to-krone for hvert år, du har været spejder) 

24/2: Grupperådsmøde i hytten kl. 19:00 (for forældre)

27/2: Snigløb (vi mødes ved gnisten – husk varmt og vandtæt tøj)