Kære Furesø

 

Så blev det forår, og med foråret kom en fantastisk nyhed! Nu skal vi til at ses til ægte fysiske spejdermøder igen! Og vi ledere glæder os i hvert fald helt vildt meget! Vi skal være udenfor hele tiden, så husk nu det varme tøj i mange lag – det bliver altså bare altid mere koldt om aftenen end man tror. Hav altid vandtæt yderst (også på benene!) og husk hue og varm trøje (og selvfølgelig altid uniform og tørklæde!), så skal det nok blive nogle fede 

møder. :) Hvis der ikke står andet, så mødes vi bare i hytten. 

 

I marts måned skal vi bare tilbage og lave fede spejderting igen. Så der bliver skruet fuld op for alle de fede aktiviteter, som vi har siddet bag computerskærmen og savnet. Dog skal vi også lige have lidt corona-regler på plads – men vi lover, at det bliver både skørt og skægt og med et ægte spejder-twist. I marts har alle lederne også travlt med at lave seniorspejderaktiviteter i uge 10, så derfor har vi ikke noget møde i den uge… Meeeeen i stedet tager vi afsted på forårstur lørdagen efter, og det skal I bare glæde jer til!

 

I April skal vi ud og lege og lave fede møder i en film-tema ramme! Vi skal både lave sjove teaterlege, men også være kreative, bygge og hamre lidt og ikke mindst få lov til at blive godt og grundigt mudrede. 

 

Til sidst skal vi i maj måned prøve noget helt nyt! Vi har siddet så længe og kigget ind i hinandens stuer og værelser på computerskærmen, men nu skal vi til at tage ægte på besøg hos hinanden. I får lov til at cykle på visit til hinanden i banderne, og på mødet inden har i hver især (på ægte spejder-manér) planlagt en lille aktivitet hos jer selv. Vi glæder os rigtig meget til at opleve hvilke sjove små lege/aktiviteter/spas og løjer I får fundet på!

 

Når foråret så næsten er slut skal vi lige nå ud i det lysegrønne, og se om der er noget, vi kan spise! Men I ægte survival-stil, skal vi selvfølgelig først lige lave vores eget fiskegrej, før vi drager på tur på jagt efter både fisk, urter og andet spiseligt. 

 

Vi er så spændte på nogle fede møder – og ikke mindst på at se jer ‘rigtigt’ igen!

Med spejderhilsner

Marie, Sofie, Julie, Andreas og Asbjørn

 

Marts:

4/3: Lagkageløb – Jakobs Fødselsdag :) (Vi mødes ved hytten for første gang!)

11/3: INTET MØDE (aflyst pga. aktivitet for lederne)

14/3: Forårs endagstur – 100% spejder

18/3: Corona regelrytter (vi mødes ved gnisten)

25/3: Påskemøde

 

April

1/4: AFLYST PGA PÅSKEFERIE

8/4: Film: Star Wars I

15/4: Film: Star Wars II

22/4: Film: Olsen Banden

29/4: Film: Indiana Jones (Vi mødes ved gnisten – ta’ tøj på der må blive MEGET mudret)

 

Maj

6/5: Planlæg visitrunder

13/5: Udfør visitrunder

20/5: Fiske og spis naturen: Byg og forbered

27/5: Fiske og spis naturen