Kære Furesø

Så rammer vi efteråret, og med det kommer også en masse spændende spejdermøder! Nu bliver det både koldt og mørkt, men det lader vi os selvfølgelig ikke afskrække af. For så længe man har dejlig varmt tøj på, så er efterårets uderum en fantastisk og spændende legeplads, som vi selvfølgelig skal ud og boltre os på og prøve kræfter med.  

I september lægger vi ud med et super spændende forløb: Vi skal sammen se, om vi kan finde ud af, hvordan man bliver verdens bedste ven! Til spejder har vi jo lovet, at vi gerne vil ‘være en god kammerat’, men hvad vil det egentlig sige? For at finde ud af det, får vi brug for hjælp fra en masse gode venner! Derfor tager vi alle sammen en af vores bedste venner med til spejdermøderne i september måned. Med så mange gode venner kan det kun bliver nogle super skægge møder!

Oktober går med at kigge lidt nærmere på nogle folk, som faktisk også er rigtig gode venner: Dine spejderledere! For selvom alle dine søde spejderledere er super glade for hinandens selskab og samtidig super  forskellige. Det kan du få lov til at opleve på egen krop, når vi virkelig skal lære lederne at kende på møderne i oktober. 

Når efteråret begynder at lakke mod enden, så skal vi selvfølgelig ud og få det allersidste af efterårsskoven med! I november er du nemlig garanteret røde kinder og frisk luft – for alle møderne foregår nede i skoven. Vi skal ud og finde helt ‘back to basics’ med et spændende primi-forløb under (måske..?) åben himmel. 

De bedste spejderhilsner
Marie, Sofie og Jakob

Program

September

5/9: Hvornår er man en god kammerat? (Husk at tage en ven med!)

12/9: Hvis alle hjælper, kan vi klare det!  (Husk at tage en ven med!)

19/9: Hyggemøde (Husk at tage en ven med!)

26/9: Konflikthåndtering (Husk at tage en ven med!)

Oktober

3/10: Kend din leder 1

10/10: Kend din leder 2

17/10: AFLYST PÅ GRUND AF EFTERÅRSFERIEN

24/9: Kend din leder 3

31/10: Kend din leder 4

November

7/11: Back to basics (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)

14/11: Primi-liv (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)

21/11: Byg og hyg (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)

22-24/11 JULETUR

28/11: Into the wild (Vi mødes ved gnisten – husk varmt tøj)