Kære Furesø
Nu er efteråret over os, og der venter mange spændende møder! Vi er stadig som udgangspunkt udenfor hver gang, så husk masser af varmt tøj, (og måske en lygte) og glæder jer til nogle fede møder med fuld fart på, ænder, masser af mad og ikke mindst ræs, røverhistorier!
Vi starter efterårssæsonen ud med et helt forløb med fokus på fødevarer: Vi skal blive meget klogere på både holdbarhed, sund og god mad, bæredygtighed og så skal vi selvfølgelig også spise lækker mad (tilberedt over bål på ægte spejdermanér). Vi skal lege, undersøge, eksperimentere og lave en masse spændende ting, som tilsammen giver et helt forløb, der endda kan gøre jer fortjent til et flot mærke på uniformen!
I november får vi en lille fjer på og drager mod Andeby. Her venter sjov og ballade – og måske har Onkel Joakim og alle de andre også brug for, at sådan nogle seje spejdere kan komme med alle deres tricks og hjælpe dem lidt? Vi får se…
Sidst på efteråret ender vi tilbage i Værløse. Her gælder det altså om at tage de hurtige sko med til spejder, for der er ræs og fart på programmet! Og så skal vi ud på en masse eventyr i vores fine by og lokalområde.
Vi ser frem til masser af sjov med jer i efteråret!
Mange spejderhilsner
Marie, Sofie, Julie og Jakob

3/9: Fødevareforløb: Holdbarhed
10/9: Fødevareforløb: Sundhed
17/9: Fødevareforløb: Bæredygtighed og indkøb
24/9: Fødevareforløb: Madlavning over bål og madlavningshygiejne

1/10: Andeby 1
8/10: Andeby 2
15/10: AFLYST pga. efterårsferie
22/10: Kend din by: Den store Værløse Challenge (Vi mødes ved Bymidten)
29/10: Kend din by: Fortællinger fra Værløse

5/11: Kend din by: På besøg hos Alugod Pigen (Husk cykel MED lygter)
12/11: Kend din by: O-løb (Husk lygte og tøj, som du kan bevæge dig i – evt. løbesko)
19/11: Kend din by: Byg og hyg en model
20-22/11: JULETUR
26/11: Kend din by: Byg og hyg en model