Kære Furesø

Så blev det endelig sommer! Og det betyder masser af ture og møder ude i skoven og under åben himmel! Og selvom det jo så ofte er dejligt sommervejr, så huske lige at den danske sommer kan være lidt lunefuld – så hav ALTID en regnjakke med til møderne – og selvfølgelig også uniform (eller Alugod t-shirt) og tørklæde. 

 

I løbet af sommeren skal vi både ud og fiske og blive lidt klogere på alt det, man kan finde (og spise!) ude i den danske natur. Og så skal vi selvfølgelig også spise noget lækkert mad, som vi oven i købet selv har tilberedt over bål. Når vi så har holdt sommerafslutning og vinket farvel og ønsket god sommerferie til hinanden, så ses vi heldigvis hurtigt igen til sommerlejren! I år skal vi til Lolland, og I er jo så heldige at have nogle rimelig skøre ledere, så årets tema er: LOL PÅ LOLLAND! Vi skal både på ø-hop i smålandsfarvandet, sove i vores egne bivuaker og lave en masse “lol’ed” spas og ballade!

 

Når vi kommer tilbage efter sommerferien starter vi fælles op i gruppen med ALU-start, hvor vi bl.a. skal igennem de traditionsrige oprykningsritualer. Den første uge efter sommerferien skal I altså til spejdermøde om ONSDAGEN! Når vi så er kommet rigtigt i gang skal vi byde de nyoprykkede juniorer velkommen i banderne og lave en masse sjove ryste sammen lege i banderne!

 

Efter sommerferien skal vi også lige vise alle vores gode venner, hvor fedt det er at gå til spejder! Derfor holder vi vand-din-ven-møde, hvor i allesammen skal tage en ven med, som trænger både til lidt vand og ikke mindst at få en mega fed oplevelse til spejder!

 

Vi glæder os til nogle spændende møder og ikke mindst en super fed sommerlejr sammen med jer!

 

Mange spejderhilsner

 

Marie, Sofie, Münter, Andreas og Asbjørn

 

Program

3/6: Fiskemøde: Bygge fiskestang og net (Vi mødes ved gnisten)

4-5/6 : juni-overnantning med Divi bål

10/6: Fiske og spis naturen

17/6: Mad over bål

24/6: Sommerafslutning  (Vi mødes ved gnisten)

 

4-11/7: SOMMERLEJR: LOL PÅ LOLLAND!

 

11/8: ALU-start

19/8: Bande-møde

26/8: Vand din ven – tag en god ven med, som skal prøve at være spejder! Husk tøj der må blive vådt og evt. et håndklæde.

28/8: Mølleåsejladsen (juniorerne går 5 km og hepper på troppen og seniorerne!)