Kære Furesø

 

Så rammer vi efteråret og sammen med flotte efterårsfarver i skoven kan vi glæde os til en masse spændende møder og fede spejderoplevelser! Over hele efteråret kommer vi til at have ekstra fokus på spejderloven. Spejderloven bruger vi jo egentlig altid i den måde vi er på, når vi er til spejder, men vi vil gerne gøre jer ekstra opmærksomme på, at det jo faktisk indgår i alt, hvad vi laver! Hvis man lige skulle have glemt det, så lyder spejderloven jo: 

 

Den, der er med i spejdernes fællesskab, gør sit bedste for

  • at finde sin egen tro og have respekt for andres
  • at værne om naturen
  • at være en god kammerat
  • at være hensynsfuld og hjælpe andre
  • at være til at stole på
  • at høre andres meninger og danne sine egne
  • at tage medansvar i familie og samfund

 

Men tro ikke, at I bare skal gennemgå syv punkter fra ende til anden! Nej, nej vi får et efterår spækket med masser af fede møder, og vi lover jer en masse, spas og løjer, lege, fantasirammer  og jord under neglene! Vi skal ud på søen og ind i skoven, men vi skal også ud på genbrugspladsen og hjælpe til med genbrugstjanserne, hvor vi i Alugod gør en stor indsats for bæredygtighed og dermed tager medansvar i samfundet og ikke mindst er med til at passe på naturen! Senere skal vi også både lege og fjolle med gamle guder, men også ind og få en rundvisning og måske også en kirke. 

 

Til november er der jo også kommunalvalg, og selvom I ikke kan stemme endnu, så kan I stadig føle demokratiet på egen krop, når vi holder valgmøde. Selvfølgelig skal I heller ikke snydes for lidt helt klassisk spejderarbejde med masser af bål, snitteri, økser og selvfølgelig også skøre ledere i fjollet udklædning!

 

Det bliver et skønt efterår, og vi ledere glæder os meget til at lave sjove møder for en masse spejdere i uniform, tørklæde og masser af varmt tøj efter vejret. ;)

 

Mange spejderhilsner

 

Marie, Sofie, Münter og Andreas

 

Program

2/9: En aluGOD VEN

9/9: Kanoræs: Vi mødes ved parkeringspladsen ved furesøbad

16/9: Genbrugsmøde 1

22/9: Gebrugsmøde 2

30/9: Gebrugsmøde 3

 

7/10: Tømmetjans med mad og forældre (Tag jeres forældre med til Genbrugspladsen (Gammelgårdsvej 79, Farum) kl 17.00 Så cykler vi sammen til hytten kl 18.30 og alle forældre kan være med til spejdermøde og lave mad over bål.).

14/10: Rig/fattig

21/10 MØDE AFLYST PGA EFTERÅRSFERIE

28/10: AluGUD 1

 

4/11: AluGUD 2 (Vi mødes i København – mere info kommer på mail.)

11/11: Valgmøde

18/11: 100% Spejd

25/11: 100% Spejd