Kære Furesø

 

Så blev det forår, og med foråret kom en fantastisk nyhed! Nu skal vi til at ses til ægte fysiske spejdermøder igen! Og vi ledere glæder os i hvert fald helt vildt meget! Vi skal være udenfor hele tiden, så husk nu det varme tøj i mange lag – det bliver altså bare altid mere koldt om aftenen end man tror. Hav altid vandtæt yderst (også på benene!) og husk hue og varm trøje (og selvfølgelig altid uniform og tørklæde!), så skal det nok blive nogle fede 

møder. :) Hvis der ikke står andet, så mødes vi bare i hytten. 

 

I marts måned skal vi bare tilbage og lave fede spejderting igen. Så der bliver skruet fuld op for alle de fede aktiviteter, som vi har siddet bag computerskærmen og savnet. Dog skal vi også lige have lidt corona-regler på plads – men vi lover, at det bliver både skørt og skægt og med et ægte spejder-twist. I marts har alle lederne også travlt med at lave seniorspejderaktiviteter i uge 10, så derfor har vi ikke noget møde i den uge… Meeeeen i stedet tager vi afsted på forårstur lørdagen efter, og det skal I bare glæde jer til!

 

I April skal vi ud og lege og lave fede møder i en film-tema ramme! Vi skal både lave sjove teaterlege, men også være kreative, bygge og hamre lidt og ikke mindst få lov til at blive godt og grundigt mudrede. 

 

Til maj skal vi lege ægte pirater! Vi skal bygge et kæmpe piratskib, og så skal I ikke mindst prøve, at det er spejderne, der planlægger aktiviteten til spejdermødet! Det er også i maj, at vi skal på tur i den grønne forårsskov og ikke mindst høre om den fede sommerlejr!

 

Vi er så spændte på nogle fede møder – og ikke mindst på at se jer ‘rigtigt’ igen!

Med spejderhilsner

Marie, Sofie, Julie, Andreas og Asbjørn

 

Marts:

4/3: Lagkageløb – Jakobs Fødselsdag :) (Vi mødes ved hytten for første gang!)

11/3: INTET MØDE (aflyst pga. aktivitet for lederne)

14/3: Forårs endagstur – 100% spejder

18/3: Corona regelrytter (vi mødes ved gnisten)

25/3: Påskemøde

 

April

1/4: AFLYST PGA PÅSKEFERIE

8/4: Film: Star Wars I

15/4: Film: Star Wars II

22/4: Film: Olsen Banden

29/4: Film: Indiana Jones (Vi mødes ved gnisten – ta’ tøj på der må blive MEGET mudret)

 

Maj

6/5: Forældremøde om sommerlejren (HUSK at tage dine forældre med!)

7-9/5: Forårstur med divi

13/5: AFLYST pga. kristi himmelfart

20/5: Piratmøde

27/5: Pioneruge: Byg dit eget piratskib!